FEST!

21:00 - 00:00

Scene: Fossestova/Boksalongen

 

Vi avslutter dagen med en fest i sakprosaens navn. Forfattere, gjester og publikummere samles i Boksalongen, der samtalene fortsetter om – og blant – bøker. Kjartan Fløgstad, Pedro Carmona-Alvarez og Manal Al-Sheikh leser dikt.

Les festivalprat med Pedro Carmona-Alvarez og med Manal Al-Sheikh.

 

Manal Al-Sheikh

Manal Al-Sheikh er poet og skribent fra Irak. Nå er hun fribyforfatter i Stavanger. I Irak jobbet hun frilans i den arabiskspråklige pressen og ga ut flere diktsamlinger. Hun har også publisert artikler i en rekke irakiske, arabiske og europeiske aviser og magasin, og er oversatt til engelsk, fransk, norsk, katalansk og italiensk.

Kjartan Fløgstad

er forfattar. Siste utgiving: Trans-Sovjet Ekspress. Gjennom underjordiske katedralar, luftslott og revolusjonære ruinar (2017).

Pedro Carmona-Alvarez

Pedro Carmona-Alvarez er poet, forfatter, essayist, redaktør, og musiker, og har gitt ut en rekke bøker, inkludert essaysamlingen Hjemmelekser (2007), romanene Rust (2009) og Og været skiftet og det ble sommer og så videre (2012), og diktsamlingene Sanger for kor (2013) og Samtaler med onkel Nica og tante Viola (2015).